Når vinterferien nå står på trappene er det på høy tid at vi avleverer rapport om ståda fra det eldste laget i Valder.
Herrelaget vårt, Vv sine eldste og mest hardbarka "neskonga", er godt igang med oppkjøringa til sesongen 2023. En sesong som forhåpentligvis vil gå inn i krønikene som en sesong med flust av gode opplevelser, masse mål, godt samhold og ekte fotballglede.

Siden 09. Januar har vi gjennomført 17 treninger, 2 treningskamper mot nabo og samarbeidsklubb Vigra, sett PL-kamper inne i det flotte klubbhuset vårt, hatt spelermøte samme plass samt avholdt vår egen versjon av Mesternes Mester ute på grasmatta. Her gikk Marius Austerslått og Iver Kirkholm Høihjelle av med seieren etter et voldsomt drama, et drama som måtte avgjøres i vår egen lille (og vanskelige) quiz. Her visste Marius at Pompei ble ødelagt av vulkanen Vesuv rundt år 79. Kunnskap er makt!

Vi har valgt spelerutvalg og kapteinsteam og er hellig overbevist om at vi har valgt rett når Peter Thu, Sondre Bjørdal og Oskar Telvik har fått dette ærefulle oppdraget. Alle tre er gode ledere på hver sin måte. De er flinke med de yngre spillerne og gode forbilder både sportslig og sosialt. Sondre ble sogar utnevnt til Månedens Spiller, under sterk konkurranse. Blant andre av Markus Tellnes, som ble spilleren med mest oppmøte fra 09. Januar til 08. Februar. Imponerende med nær 100% oppmøte og strålende utvikling!

Vi har hatt hele 48 spillere innom trening så langt i år. I snitt har vi vært rett over 20 spillere på hver trening. Det syns vi trenere er bra, spesielt siden en av våre tre treninger pr uke går av stabelen rett før nons Lørdag.

Vår første "ekte" treningskamp er mot Emblem nå i vinterferien. Den går i morgen (onsdag 22.02) kl 1900 på Valdervoll, kom gjerne å støtt oss!

Mvh
Geir og Erlend