Målet i 2023 er ganske enkelt å spele mykje fotball og ha et solid snitt på oppmøte, noko alle fotballsparkera syns er kjekt. Forma til lag og spelera går definitivt i rett retning. So longt i år har oss hatt 56 spelera innom på trening, 34 stk innom so longt i perioda 15. Mars til no, til tross for krevande baneforhold siste tida. Det er oss særs nøgde med.

Månadens speler for perioda 15. Februar til 15. Mars vart Joakim Giskeødegård, grunna solid oppmøte og utvikling. Prisen for mest oppmøte i samme periode gjekk til Kaptein Oskar Telvik, gratulere til begge to!
Frå G16 har Kristian Roald, Jørgen Valderhaug, Ulrik Røsvik, Ole-Jørgen Horgen og Herman Honningsvåg (G14) so smått starta å hospitere opp til oss, noko som både er kjekt og viktig; flest mulig, lengst mulig!

Skadesituasjon er framleis bra, bank i bordet, men et aber er det at unge lovende Filip Bordom har slitt med ankeltrøbbel ei god stund. Oss kryssa fingra og krokete fotballtæ for at Filip er tilbake på trening og kamp om ikkje so lenge.

Seriestart er 20. April og nærmar seg dermed med stormskritt. Først er det påskeferie og oss ønska alle ei gode og avslappende feiring! Og ikkje minst so ønska oss dokke velkommen på generalprøva 12. April på Vv, mot studentlaget i Ålesund; NTNUIÅ.

Mvh
Geir og Erlend